Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
Sit dalykas pades naujokui::::: 1.Parsisiuskit bet koki 35hp mapa: pvz: 35hp_2, 35hp_4 ,35hp ir t.t. 2.Pasijunkite i serweri kuriame dabar betkoks 35hp mapas. 3.Jus wisi turbut tenzudidami spaudziate kairi peles klawisa ir nuimate po ąį hp o jai tai headshootas tai daugiau, jus pabandykite nuspausti desini peles klawisa ir wienu smugiu nuimsite 65hp o jai tai headshootas tai 260hp 4.35hp mapas skirtas peiliukams bet jus galite nusipirkti ir gun. 5.Pirmiause nustatymuose nustatykit kad galetumete pirkti su skaiciais{taip bus zymiai patogiau} 6.Kai jus leidzia i trasa pradzioje buna toks juodas waizdas, kol buna tok waizdas jus galite pirkti. 7.Tuo metu kol juodas ekranas sumaigykite skaicius kad ir b,5,1. tada nusipirksite masinka. 8Gero ir smagaus jums zaidimo. 9.Sis daiktas labai wertingas , bet sis kuri jum dabar parasysiu irgi geras: 10.Sawo consoleje iveskite: bind a "name Cheat" , tada jus paspaude a raide tapsite nematomais. 11.Tai cool pagalba.
cool, man pawyko
jo tikrai veikia.... pats katik isbandziau patiko visai
man neveikia kur siustis kas zinp
man neveikia nematomumas
1.Parsisiuskit bet koki 35hp mapa: pvz: 35hp_2, 35hp_4 ,35hp ir t.t. 2.Pasijunkite i serweri kuriame dabar betkoks 35hp mapas. 3.Jus wisi turbut tenzudidami spaudziate kairi peles klawisa ir nuimate po ąį hp o jai tai headshootas tai daugiau, jus pabandykite nuspausti desini peles klawisa ir wienu smugiu nuimsite 65hp o jai tai headshootas tai 260hp 4.35hp mapas skirtas peiliukams bet jus galite nusipirkti ir gun. 5.Pirmiause nustatymuose nustatykit kad galetumete pirkti su skaiciais{taip bus zymiai patogiau} 6.Kai jus leidzia i trasa pradzioje buna toks juodas waizdas, kol buna tok waizdas jus galite pirkti. 7.Tuo metu kol juodas ekranas sumaigykite skaicius kad ir b,5,1. tada nusipirksite masinka. 8Gero ir smagaus jums zaidimo. 9.Sis daiktas labai wertingas , bet sis kuri jum dabar parasysiu irgi geras: 10.Sawo consoleje iveskite: bind a "name Cheat" , tada jus paspaude a raide tapsite nematomais. 11.Tai cool pagalba.
e tai pro kur siustis
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.